Neem contact op met de Visclub van KU Leuven!

Heb je een passie voor vissen? Of ben je nieuwsgierig en wil je meer leren over deze ontspannende en uitdagende hobby? De Visclub van KU Leuven heet je van harte welkom! Of je nu een doorgewinterde visser bent of net je eerste hengel hebt gekocht, bij ons vind je altijd gelijkgestemde vrienden en een hoop plezier.

Contact formulier:

De ingevoerde naam is ongeldig. Zorg ervoor dat de naam alleen letters, spaties, en koppeltekens bevat. Speciale tekens en cijfers zijn niet toegestaan.
Invalid Input
Let op: E-mailadressen worden vaak gekopieerd en in het veld geplakt. Hier komt vaak een ongewenste spatie mee aan het einde van het mailadres. Verwijder het e-mailadres en vul het handmatig in. Je kunt ook in het veld met het mailadres met de pijltjestoetsen helemaal naar rechts gaan en dan een backspace ingeven als je ziet dat daar een spatie staat. Een juist e-mailadres: Bevat één apenstaartje (@), maar begint er niet mee; Bevat minimaal één punt na het apenstaartje; Bevat minimaal één teken tussen het apenstaartje en de punt; Bevat minimaal twee tekens na de punt.
Invalid Input
Neem de getoonde letters/cijfers over. De letters zijn hoofdlettergevoelig. Kan je het niet goed lezen, klik dan rechts op "Refresh" om een andere code te krijgen.

Email: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.